Om Sine Heltberg

Jeg er 45 år, gift og mor til Frederik og Lauritz. De sidste 12 år har jeg været medlem af Frederiksberg kommunalbestyrelse, heraf de sidste fire som formand for Børne- og Ungeudvalget. Tidligere har jeg også været folketingskandidat for Socialdemokratiet på Frederiksberg. Ved siden af er jeg ansat som kontorchef i Søfartsstyrelsen, hvor jeg blandt andet arbejder med at sikre grøn omstilling af den danske skibstrafik.

Ved kommunalvalget 16. november er jeg opstillet som nummer 2 for Socialdemokratiet på Frederiksberg. Jeg vil gerne fortsætte med at præge vores by, så den bliver grønnere og endnu dejligere at bo i for os alle – ikke mindst for de udsatte børn og unge og for de ældre, der har brug for et stærkt fællesskab.

Min mand og jeg har boet på Frederiksberg siden 2003. Vores ældste søn går i 1.G. på Falkonergården Gymnasium, vores yngste i 7. klasse på Lindevangsskolen. I vores familie har vi stor glæde af at bo tæt på Lindevangsparken, Grøndalsparken, fodboldbanerne ved FB og KB og svømmehallerne på Frederiksberg. Det er tankevækkende, så meget det helt lokale betyder for de fleste menneskers hverdag og livskvalitet.

I kommunalbestyrelsen har jeg de sidste fire år blandt andet arbejdet for at genoprette en ordentlig sagsbehandling af kommunens børnesager, efter det viste sig, at der ikke var styr på ca. 1050 sager om udsatte børn. Jeg har arbejdet for bedre normeringer i vuggestuer og børnehaver. Jeg har taget initiativ til at indføre røgfri skoler på Frederiksberg. Jeg har presset på for flere senge på den kommunale døgnrehabilitering, så flere borgere kan ligge på enestuer. Som kommunal repræsentant i KB’s bestyrelse har jeg været med til at sikre, at KB har indført pigefodbold.

Hvis du har spørgsmål, idéer eller budskaber, du vil give videre, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg har mail: sihe01@frederiksberg.dk og telefon 2972-9656.

Følg mig og del gerne mine updates på: www.facebook.com/sine.heltberg