Om Sine Heltberg


Jeg er 42 år, gift og mor til Frederik og Lauritz. De sidste ni år har jeg været medlem af Frederiksberg kommunalbestyrelse. Ved siden af er jeg ansat som embedsmand i Søfartsstyrelsen.

Ved folketingsvalget, der skal holdes senest i juni 2019, er jeg opstillet som kandidat for Socialdemokratiet på Frederiksberg. Du kan stemme personligt på mig, hvis du bor på Frederiksberg eller i København, Tårnby eller Dragør Kommune.

Hvis jeg bliver valgt til Folketinget, vil jeg kæmpe for hele hovedstadsområdet. København og Frederiksberg er Danmarks vækstmotor og ansigt udadtil, men vi har en regering, der gennem 3½ år har flyttet tusinder af arbejdspladser væk fra hovedstaden, mens trafikinvesteringerne går til andre dele af landet. Den udvikling skal vi have vendt. Hele Danmark har glæde af, at det går godt i hovedstaden.

Min mand og jeg har boet på Frederiksberg siden 2003. Vi flyttede for fire år siden fra området ved Frederiksberg Rådhus til en sidevej til Finsensvej, tæt på grænsen til Vanløse, for at få lidt bedre plads til børnene.

Vores drenge går på den lokale folkeskole, Lindevangskolen, og spiller fodbold i to af de lokale fodboldklubber, KB og FB. I vores familie har vi stor glæde af at bo tæt på Lindevangsparken, Grøndalsparken og svømmehallerne på Frederiksberg. Det er tankevækkende, så meget det helt lokale betyder for de fleste menneskers hverdag og livskvalitet.

Her på siden kan du læse om mig og om min politik. Hvis du har spørgsmål, idéer eller budskaber, du vil give videre, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg har mail: sihe01@frederiksberg.dk og telefon 2972-9656.

Jeg håber, du vil stemme personligt på mig ved det kommende folketingsvag.

Følg mig og del gerne mine updates på facebook.com/sineheltberg eller på Twitter @sineheltberg